Naoufel Sammer

Naoufel

Naoufel Sammer is uitgenodigd om een reeks van trainingen bij Vitesse te volgen. Ook is zijn talent in Eindhoven opgevallen waar hij sinds november deel uitmaakt van het PSV fundament jeugdplan. Naoufel wordt al ruim 1 jaar getraind door de trainers van PRO soccer skills. En neemt sinds zondag ook deel aan de module trainingen. Wij wensen Naoufel veel succes en plezier toe en zijn enorm trots op hem.

Team PRO soccer skills

De groep van 1 maart 2015

_MG_4199

Eindelijk is het dan zo ver!

_MG_4110

Eindelijk is het dan zo ver, zondag 1 maart begint onze eerste voorjaars trainingsmodule op het terrein van vv Arnhemse Boys Schuytgraaf te Arnhem.

Eindelijk is het dan zo ver!

pross_notaris

Eindelijk is het dan zo ver, zondag 1 maart begint onze eerste voorjaars trainingsmodule op het terrein van vv Arnhemse Boys Schuytgraaf te Arnhem. Er nemen kinderen deel van diverse verenigingen o.a. sv Spero, vv Arnhemse Boys Schuytgraaf, Esa, Vdz, SVHA. Wij vinden het fantastisch dat wij met zo’n enthousiaste groep gaan beginnen. Ook waarderen wij het enorm dat wij zo veel vertrouwen krijgen van de ouders. Wij gaan er alles aan doen om de kinderen op een leuke verantwoorde manier beter te maken d.m.v. onze unieke trainingsmethode, professionaliteit en enthousiasme. Kinderen die ook mee willen doen kunnen instromen en zich aanmelden door het formulier welke op onze website staat naar ons toe te sturen. Ondertussen zijn wij druk bezig met het organiseren van voetbaldagen die in de voorjaarsvakantie plaats vinden. Binnenkort komen wij met meer nieuws hierover. Ook kunt u bij ons terecht voor indoor gym feestjes en outdoor voetbalfeestjes. Meer informatie op aanvraag via
info@prosoccerskills.nl.

Wij willen vv Arnhemse Boys Schuytgraaf bedanken voor het gebruik van hun accommodatie.

Met sportieve groeten
Team PRO soccer skills